admin/ Грудень 9, 2019/ Без категорії/ 0 коментарів

В сучасному світі динамічна ІТ-індустрія вимагає висококваліфікованих програмістів, тому потреба у них невпинно зростає, а професія програміста стає однією з найпрестижніших і високооплачуваних робіт сьогодення. Студенти спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» оволодівають сучасними мовами програмування, знаннями з інформатики, комп’ютерної техніки, баз даних, Інтернет-технологій, усіма необхідними навичками для здійснення практичної діяльності. Тому для формування у студентів професійних навичок та вмінь, працівниками кафедри інженерії програмного забезпечення неодноразово створюються умови для практичного тренінгу студентів з допомогою спеціалістів провідних ІТ-компаній міста Луцька.

Так цими днями для студентів кафедри було проведено тренінг-заняття на тему «Особливості реалізації архітектури моноліт та мікросервісів на етапі Back-end розробки» Full Stack Web developer фірми «Dreamext» Музикою Андрієм. Спеціаліст компанії ознайомив студентів з характеристиками даних архітектур, розкрив основні аспекти застосування архітектури моноліт в процесі web development. Окрім цього гість заходу також розкрив «секрети» проходження успішної співбесіди для молодих фахівців-програмістів; закцентував увагу на перевагах роботи в ІТ-компаніях та можливості там подальшого розвитку та вдосконалення.

Цікавим та плідним видався тренінг, адже студенти активно вступали в дискусію, задавали питання та безумовно отримали потрібні практичні знання.

Share this Post

Залишити Коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вы можете использовать это HTML метки і атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*