admin/ Листопад 30, 2019/ Без категорії/ 0 коментарів

За останні роки Україна стала центром розробки програмного забезпечення, технологічних рішень для аналізу і обробки даних. Важливу роль тут відіграв й рівень технічної освіти, який стрімко розвивається у нашій країні протягом десятків років. Тому якісна підготовка університетом ІТ-спеціалістів та європейський менталітет вигідно відрізняють нас від конкурентів.

Кафедра інженерії програмного забезпечення активно залучає стейкхолдерів, а саме професіоналів практиків до проведення занять. Тож 30 листопада відбулася зустріч з одним із спеціалістів ІТ компанії Луцька. Quality Assurance інженер Дмитро Добринюк розповів студентам факультету комп’ютерних наук та інформаційних технологій про доцільність та переваги роботи в ІТ компанії. Спікер акцентував увагу про важливість обраної студентами спеціальності; описав власні спостереження за ІТ індустрією; обгрунтував важливість саморозвитку, який студент повинен здійснювати впродовж навчання в університеті. Також лектор коротко описав структури і посади в ІТ, як успішно проходити співбесіди та , які softskills і hardskills потрібно при цьому в собі виробляти. Насамкінець спеціаліст компанії побажав студентам наполегливо навчатися, самовдосконалюватися, не боятися представляти власні стартапи та реалізувати їх, і найголовніше – мати ціль та йти до неї!

Share this Post

Залишити Коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вы можете использовать это HTML метки і атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*