admin/ Листопад 23, 2019/ Без категорії/ 0 коментарів

22 листопада 2019 року на кафедру ІПЗ завітав Андрій Пасічник – інженер-програміст КП «Волинська обласна клінічна лікарня».

Під час проведення лекційного заняття Андрій висвітлив питання щодо практичних аспектів роботи інженера-програміста Волинської обласної клінічної лікарні, які включають такі основні складові, як: адміністрування та SEO просування web-сайту та локальної мережі КП «Волинська обласна клінічна лікарня»; робота з базою даних пацієнтів; технічне обслуговування персональних комп’ютерів та медичного обладнання; зйомку та монтування відео оперативних втручань тощо.

Також лектор наголосив на необхідних вміннях і навичках майбутнього фахівця, якими повинні володіти випускники для того, щоб працювати на посаді інженера-програміста.

Отримані знання та практичний досвід корисні майбутнім фахівцям для формування їх професійної спрямованості та відповідних компетентностей у процесі вивчення ними навчальних дисциплін «Web-програмування», «Адміністрування комп’ютерних систем та мереж».

Share this Post

Залишити Коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вы можете использовать это HTML метки і атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*