admin/ Вересень 7, 2019/ Без категорії/ 0 коментарів

Кураторська робота – це не тільки робота, що вимагає знань, поінформованості про життя студентів, а й постійної зацікавленості, переживання і турбот наставника, щоб розв’язати їхні повсякденні проблеми. Так, нещодавно куратори 1 курсу спеціальності ІПЗ Сіваковська Олена Миколаївна та Потейчук Михайло Іванович на чолі із заступником декана з виховної роботи Повстяною Юлією Славомирівною провели для студентів виховну годину “Знайомство за чашкою кави”.

Студенти змогли ближче познайомитися одне з одним та кураторами, розказати про свої таланти, мрії, висловити свої очікування щодо навчання та цікавого студентського життя.

ІПЗ
ІПЗ

Куратори та заступник декана, в свою чергу, проінформували студентів про навчальний процес та майбутні цікаві заходи, які організовуватиме кафедра ІПЗ для того, щоб їхнє студентське життя було наповнене не лише одними лекціями та практичними, але й захопливими заходами, які запам’ятаються їм на все життя. Також викладач кафедри ІПЗ Ящук Андрій Анатолійович запропонував студентам взяти участь у конкурсі з розробки логотипу кафедри, в якому переможці отримають достойні заохочення та подарунки. Це, в свою чергу, допоможе не тільки заохотити студентів до перемоги та отримання призів, а й дозволить їм брати участь у житті та розвитку кафедри.

Тому, вважаю, що частіше потрібно спілкуватися зі студентами, прислухатися до них, залучати їх до хороших справ та організовувати їм незабутні, цікаві заходи, щоб, закінчивши університет, вони з гордістю змогли сказати: “Я радий, що навчався в Луцькому національному технічному університеті!”

Share this Post

Залишити Коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вы можете использовать это HTML метки і атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*